• slide#1 Jacobi Jacobi
  • slide#3 Gima Gima
  • slide#2 Terreal Terreal
  • slide#6 Gima Gima
  • slide#4 Theis-boeger Theis-boeger
  • slide#5 Gima Gima
  • slide#7 Terreal Terreal
  • slide#8 Theis-boeger Theis-boeger
+380-67-242-10-30
+380-67-231-03-04
info@tokado.ua

Елітні покрівельні матеріали

"Еліта" від французького "elite" - кращий, відбірний, обраний. Ще нашими предками ця фраза використовувалася для позначення товарів найвищої якості.

Покрівля, разом з фасадом, відіграє найважливішу роль у формуванні зовнішнього вигляду будинку. Якість використовуваних при будівництві покрівельних матеріалів, підкреслить високий статус власника, створить неповторну атмосферу, народжену у поєднанні із заданим стилем архітектури.

Элитные кровельные материалы

Що ж означає поняття "Покрівля еліт - класу"?

Без сумнівів - це поєднання кращих матеріалів, точне дотримання технологій, професіоналізм покрівельників.

Тільки елітні покрівельні матеріали здатні внести у вигляд Вашого будинку щось важливе, те що називається солідним іміджем, гідністю, респектабельністю. Саме якість покрівельного покриття надає усьому будинку завершений вигляд, доповнюючи і підкреслюючи його архітектуру.
Не варто спрощувати вигляд будинку і використати в будівництві даху матеріали з розділу "для масового споживання". Адже покрівля - це дуже важливий штрих в загальному вигляді будь-якої будівлі.
У цьому процесі беруть участь тільки натуральні природні матеріали, перевірені практично тисячолітнім - використанням, такі як природний сланець, керамічна черепиця, мідь, і найсучасніші високотехнологічні розробки в області покрівельних покриттів - передусім покрівля з титан-цинка і титану.

Наша компанія регулярно проводить дослідження на Україні покрівельних матеріалів, починаючи з вивчення виробника - до якості вироблюваного ним продукту. На сьогодні ми зробили відбір найякісніших покрівельних матеріалів "эліт"-классу, які мають термін служби більше 60 років і абсолютно адаптовані під використання в кліматичних умовах України.
Застосування цих матеріалів, дозволяє нам упевнено проводити покрівельні роботи і гарантувати довговічність і якість покрівель будь-якої міри складності.

Ось список компаній-виробників натуральних покрівельних матеріалів, яким ми довіряємо:
Керамічна черепиця - "Terreal"(Франція), "Jacobi"(Німеччина), "Pica"(Італія).
Покрівельний сланець - "Theis-böger"(Німеччина)
Кольорові метали(мідь, цинк-титан, алюміній з покриттям) - "KME"(Німеччина), "RHEINZINK"(Німеччина)

Якість продукції і роботу наших постачальників ми регулярно відстежуємо і періодично додаємо в списки наших партнерів компанії з гідним рівнем і якістю продукції, що випускається.
Наші клієнти не витрачають час на пошуки якісних покрівельних матеріалів - це вже зробили ми.

При створенні правильної покрівлі, найвищі вимоги за якістю повинні застосовуватися як до основних, так і до супутніх покрівельним матеріалам. Передусім, це тепло-, гідро- і пароізоляційні матеріали, водостічні системи, системи снігозатримання, безпеки і антиобмерзання. Взаємодія один з одним правильно підібраних і встановлених супутніх матеріалів, дозволить створити "покрівельний пиріг" бездоганної надійності на довгі роки. З найбільш якісними продуктами ми співпрацюємо з компаніями-виробниками додаткових покрівельних матеріалів :
Покрівельні аксесуари і покрівельні мембрани - "MDM"(Польща).
Водостічні системи - "Zambelli"(Німеччина).

"Будувати покрівлі можуть мільйони
Побудувати на віки дано одиницям".